Wednesday, January 18, 2012


Ikut perkatan Azwan Ali... Haram J punya budak-budak SMM..dah tak de kerja lain ke nak buat? Ni kiranya nak tunjuk pada rakyat yang SMM ni bukan alat tunganggan puak-puak pembangkang la...tu yang pi buat demo kat depan pejabat PAS...Ikut pula ayat Semut Hitam...Citt..Pigidahhhh... 

Kecik-kecik tak mau M... bila dah besar menyusahkan orang pula..Kalau Asyik berdemo, bila masa pula yang dia orang belajar hah..sebelum nak buat demo ni mesti ada meeting tu dan meeting ini..bagi yanh cerdik tu tak pe la..tapi bagi yang otak lembab tu macam mana..tak kan nak tunggu sampai kena buang dari universiti kerana CGPA tak cukup baru nak sedar...time tu barulah sibuk nak buat rayuan..menyesal tak sudah..minta peluang kedua...nak sambung balik...dapat buat diploma pun dah bersyukur..EP pun ada juga kawan-kawan yang perangai macam tu masa kat universiti dulu...selagi tak kena kat batang hidung sendiri lagi tu tak sedaq...

EP nak tanya, apa kaitannya MAHASISWA TOLAK AUKU dengan bantal peluk yang dibungkus macam mayat? kalau nak simbolik pun agak-agak la sikit...nama je mahasiswa tapi otak..rasanya orang utan pun lagi cerdik daripada budak-budak ni..Kiranya dah habis ganas la guna hantu pocong nak menyimbolikkan pemansuhan AUKU..eeeeeee takutnyaaaaa...

Kalau nak protes AUKU tempatnya bukan di depan Pejabat PAS...Apa yang PAS boleh buat? Nak bagi Exconya jaga orang Islam di Selangor pun tak lepas..inikan pula nak buat keputusan di peringkat persekutuan...buang masa je dik oii..

Nasihat EP, lain kali kalau nak buat benda benda yang tak berfaedah macam ni fikir betul-betul..berbaloi tak buat perkara macam ni..ianya bawa lebih kebaikan atau lebih keburukan..pas tu cuba minta izin ibubapa dulu nak buat perkara perkara macam ni kiranya minta restu...kalau mereka benarkan silalah buat..tiada siapa nak menghalangnya cuma jangan salahkan pihak universiti bila kena buang dari universiti...

Banyak cara  dan saluran boleh digunakan untuk menyalurkan pendapat..cara yang lebih cerdik dan sesuai dengan gelaran mahasiswa...fikir-fikirkan lah...


Nak demo tapi takut...siap pakai topeng lagi tak mahu bagi orang kenal.. 

Bantal peluk siapa la agaknya yang jadi mangsa...lepas ni bolehla Nik Aziz
gunakan untuk tidur

5 comments:

Anonymous said...

"kena buang dari universiti kerana CGPA"

dorang tak kesah tu EP sbab pakatan bagi fullsholarship dekat dorang ni semua dekat uni/kolej bawah pakatan...tu yang dorang eksen tu..

tak caya cuba siasat kepala mahasewel yang kena buang sebab tak cukup cgpa tu dulu dekat mana belajar lepas kenata tendang dekat mana plak belajar.

Anonymous said...

nak bebaskan apa kejadahnya ?? dah laa belajar bodoh !!! patut kena buang kasi orang lain yang nak belajar bukan nak jadi lembu Pakatan Rasuah !!!

Nak mansuh AUKU konon tengok laa muka dulu oiiii , dasar bodoh punya orang PKR bila masuk universiti

V said...

^_^

V said...

KAT MANA NAK MENONTON TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv, ,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis , Box Office Movie YA OK KINI ANDA TAK PERLU RISAU ANDA BOLEH MENONTON SEMUA CHANNEL TERSEBUT FREE DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html
jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,

Anak Lenggong said...

anak sape laa bangang dab bodoh camni..orang dok sibuk belajar diaorang pulak dok sibuk menampakkan kebodohan mereka..yang tergelaknya kata mewakili mahasiswa lak tu buat malu jee..ade kah beberapa orang cangok yang bangang ni merupakan suara beratus ribu mahasiswa lain...kah kah kah...baik kalian dok berlonggok kat rumah nuar je laa..untung2 boleh dapat kote bengkok dia..yang muka cam monyek sekor tu tak payah laa bukan nuar je tak brahi jaga kat rumah nuar pun tak hingin...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.