HOT : NIK AZIZ BERASA MENYESAL KERANA TIDAK MAHU MENDENGAR KATA KATA NASIHAT ORANG INI..


Sehingga kini EP masih ternanti-nanti jawapan atau ulasan dari pemimpin atasan PAS mengenai isu perlantikan Dr Yunus yang dinafikan haknya sebagai Exco Agama..Sebelum perlantikan bukan main garang lagi puak-puak ni menghentam Hasan Ali apabila Hasan Ali menegur mereka dan PAS..Apa yang diperkatakan oleh Hasan Ali ternyata betul dan terbukti apabila calon baru dari PAS yang menggantikan Hasan Ali dinafikan haknya secara terang-terangan.. 
EP tak dapat bayangkan bagaimana malunya Nik Aziz, Hadi Awang dan dan ulamak-ulamak tersohor dari PAS kerana calon dari sebuah parti yang mendakwa mereka memperjuangkan ajaran Islam tidak layak untuk memengang portfolio tersebut.  Tu yang diam seribu bahasa sehingga ke hari ini..tak termampu nak jawab..
Jika perkara ini tidak menyedarkan PAS bahawa mereka hanya parti pencacai dalam pakatan haram, EP tak tahulah..Kalau pemimpin tak sedar , mungkin ahli-ahli yang masih setia dan sayang pada perjuangan PAS yang asal dapat menyedarkan mereka...mudah-mudahan..

Datuk Dr Hasan Mohamed Ali, yang dipecat Pas awal bulan ini, hari ini mendakwa masyarakat melihat parti Islam itu terpaksa menjadi "pak turut" kepada parti komponen Pakatan Rakyat (PR) yang lain ekoran perubahan portfolio pentadbiran kerajaan negeri semalam.
Adun Sijangkang Dr Ahmad Yunus Hairi dilantik sebagai Exco bagi menggantikan Hasan.
Hasan berkata, rombakan portfolio Exco menurutnya agak ganjil dan pelik kerana Dr Ahmad Yunus hanya diberi portfolio Adat-adat Melayu, Belia dan Sukan manakala portfolio Hal Ehwal Agama Islam, Infrastruktur dan Kemudahan Awam diserahkan kepada Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.
Beliau sebelum ini merupakan Pengerusi Hal Ehwal Agama Islam, Infrastruktur dan Kemudahan Awam.
"Sayangnya dengan rombakan yang terbaru ini, maruah Pas sebagai sebuah parti Islam telah dipijak,” katanya hari ini.
HOT : NIK AZIZ BERASA MENYESAL KERANA TIDAK MAHU MENDENGAR KATA KATA NASIHAT ORANG INI.. HOT : NIK AZIZ BERASA MENYESAL KERANA TIDAK MAHU MENDENGAR KATA KATA NASIHAT ORANG INI.. Reviewed by Empayar Pemuda on 8:13 PM Rating: 5

6 comments:

 1. BERITA TV 3 TERBARU NIK AJIS KATA,," AMBO JAGO KELATE AJO, TAK NOK MASOK CAMPOR HAL LAIN NEGERI"(SELANGORLAHTU) , PULOK !! PENING AMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  ReplyDelete
 2. Orang tua nyanyuk kata macam tu sebab takut kena liwat oleh Kit Siang.Maklumlah, PAS dah banyak makan duit haram hasil pelacuran, judi dan arak yang disumbang oleh DAPigs.

  ReplyDelete
 3. MASUK CAMPUR HAL KES LIWAT ANUWAR...OKEY PULAK ?????

  ReplyDelete
 4. Ego politik Nik Aziz dan pengikutnya terlalu tebal...nama nya EGO POLITIK!

  ReplyDelete
 5. kawan tak tengok berita tu.. kalau le benor, itu bukan nik ajis yang cakap, orang yang menyerupainya yang cakap. orang pas sesat ni mana boleh percaya cerita tu. peh... memang lawak betul si tua ni cakap. kesian.. dah patut bersara kerana dah mula laluk, dan nyanyuk. berhentila cara lebih terhormat sebelum kena tolak
  -semangat-melayu-

  ReplyDelete
 6. ..ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh..Pak Nik hanya ambil tahu hal ehwal Islam di Kelantan sahaja sebab dia hanya dapat undi dari orang Kelantan..dia tidak peduli apa nak jadi dengan orang Islam ditempat lain..dia kata UMNO assobiah kerana bela Melayu/Islam tapi dia lagi teruk dengan semangat kenegerian yg sempit. Sebagai Muryidul Am dia mesti ambil tahu hal2 Islam walau dalam negeri lain...

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.