HOT : NIK AZIZ AKUI PERANCANGAN DAP TELAH BERJAYA?
Sempena tahun baru 2012 ternyata membuat DAP tersenyum lebar umpama kena loteri kebajikan RM2 juta.  Apa tidaknya ada dua perkara besar yang membuat DAP, parti paling rasis ini bergumbira iaitu pertama Anwar Ibrahim dibebaskan dari kes liwat (walaupun mahkamah akui kejadian itu berlaku suka sama suka).
Yang kedua pula Pas telah mengesahkan buat sekian kalinya bahawa mereka adalah “Barua” setia kepada DAP apabila sanggup memecat Dr Hassan Ali.
Kenapa DAP harus meraikan dua perkara ini?
Jawapannya cukup mudah, Anwar amat diperlukan DAP bukan kerana Anwar bersih, suci dan murni tetapi Anwar diperlukan untuk memecahbelahkan lagi orang Melayu dan menjadi alat penting untuk mengawal Pas.
Ini kerana selain kebijaksanaan otak auta Anwar, ramai pemuja Anwar juga berada dalam saf kepimpinan Pas.  Jadi mudahlah DAP untuk menjayakan agenda mereka.
DAP tak kisah untuk angkat Anwar jadi Perdana Menteri kerana segala rahsia Anwar sebenarnya sudah berada dalam poket DAP.  Bukankah Karpal Singh sendiri yang mengesahkan Anwar seorang peliwat pada tahun 1997?
Lagi pun Karpal jugalah yang mengakui kes liwat antara Anwar dan Saiful adalah satu perbuatan SUKA SAMA SUKA.  Maka dalam bahasa kasarnya telur Anwar kini dalam genggaman DAP.
Dalam kes Hassan Ali juga ternyata telah memberi jaminan kepada DAP bahawa Pas sanggup lakukan apa saja demi DAP.  Pas sanggup memancung siapa saja di kalangan pemimpin mereka yang cuba melawan DAP.
Bukankah Hassan Ali seorang pemimpin yang lantang menentang dasar DAP yang ghairah untuk membiakkan rumat urut, penjualan arak dan aktiviti murtad di Selangor.
Jadi dengan ketiadaan Hassan Ali memudahkan kerja-kerja DAP untuk menyemarakkan lagi aktiviti sosial tidak bermoral ini.
Justeru nampaknya DAP sudah menempah kejayaan awal…. Syabas buat DAP yang telah berjaya menjadikan pemimpin Melayu PKR dan Pas menjadi KUDA KAYU buat mereka dalam melaksanakan agenda rasis mereka.
Dr Syafiq Rozain, Shah Alam
HOT : NIK AZIZ AKUI PERANCANGAN DAP TELAH BERJAYA? HOT : NIK AZIZ AKUI PERANCANGAN DAP TELAH BERJAYA? Reviewed by Empayar Pemuda on 8:37 PM Rating: 5

5 comments:

 1. Setuju!!. Gerak kerja DAP bukan sahaja di Selangor tetapi di negeri-negeri lain yang diperintah PR.

  Dua manusia yang paling menjadikan DAP umpama terjumpa patong emas ialah wujudnya Nik Aziz dan Anwar. Dua manusia yang berjaya mempengaruhi orang Melayu kurang akai untuk diperalatkan semudah-mudahnya.

  Tidak pernah DAP menang loteri hadiah pertama seperti hari ini.Sama seperti zaman Yahudi menggunakan pemimpin Palestin untuk menipu rakyat Palestin sendiri. Yahdudi berjaya kerana orang Palesti percayakan ulama mereka yang menjadi alat Yahudi.

  ReplyDelete
 2. hairan ubat pelali apakah yg DAP dan Anuwar gunakan utk pujuk PAS jd balaci setia mereka?
  Celah mana Islam boleh ditegakkan bersama DAP? dgn dasar2 cmm ni? GILA kah HAdi Awang? HAdi bawang jd sekular jugk kah?

  YA Allah..penatnya dgn tipu daya politik mereka ini..

  ReplyDelete
 3. DAP MEMANG BERNIAT JAHAT UTK MENGHANCURKAN ISLAM DAN MELAYU DI BUMI MALAYSIA SEBAGAI REPUBLIK OF MALAYSIA

  ReplyDelete
 4. Telah terlalu banyak petanda agenda sebenar DAP, ditunjukkan semasa pemerintahan mereka.. Pelbagai isu sensitif telah pun DAP usulkan.. Mengapa penyokong PR terutamanya melayu beagama Islam masih tegar menyokong parti yang mempertikaikan Islam sebagai agama rasmi, dah kedaulatan raja2 melayu? Jangan kerana marahkan nyamuk kelambu dibakar, kelak kelambu tiada nyamuk lebih mudah menghisap darah anda.. Sedarlah wahai bangsaku.................

  ReplyDelete
 5. Terfikir jugak samada Nik Aziz sedar atau tidak perkara ini? Tetapi kalau ego politiknya sudah menebal cuma Allah sahaja yg dapat mengubah keadaan.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.