Saturday, January 21, 2012

Jangan panik.gambar ini tidak ada kena mengena dengan orang yang masih hidup atau mati.
hanya sekadar hiasan..hehehehe




Dalam masa melayu dihina oleh khawarij PAS dan pakatan haram,diluar sana ramai yang menghargai bangsa melayu,adat dan bahasanya.

Di negara kita yang menggila dengan Malaysian Malaysia pun masih tak fasih berbahasa melayu yang sempurna,ada juga dikalangan chauvanis ultrakiasu rasis tidak tahu menyanyi lagu kebangsaan.

6 comments:

Anonymous said...

bahasa melayu memang sudah lama dah sebelom wujutnya bahasa2 lain termasuk china so yang berbangsa cina jangan la recist dengan melayu :) ... sebab ada separuh cina berlagak mengatakan bahasa melayu low class tapi mereka ini bodoh dalam abad 2000 ini bukan cerdik mengkaji cuma budaya dia bahasa dia tapi mereka tak tahu yang bangsa melayu lebih maju dari bangsa2 lain ... moral and story jangan sekali2 pandang rendah dekat bangsa lain .. ingat asal usul dato nenek moyang anda ingat bangsa melayu ini yang banyak membantu dan memberi anda kaya sampai sekarang ..

Anonymous said...

ala,tu video pegawai kastam (ntah betul ke tidak).boleh tahan jugak.heh

Anonymous said...

kantoi admin kumpul porno

Anonymous said...

berbanggalah dgn bahasa Melayu..dlm kubo ckp Arab jgk..bahasa Melayu xblh jd tiketpun nak lepas dari siksaan kubo..

Anonymous said...

Oooi ANON FEB16 1:58PM..Kalau dh tak suka jadi Melayu jangan pakai nama bin bapak kau tu..

MATiDIE said...

Haha....anonymous 17feb nakala ....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.