HOT : APA KAITAN WANITA CUN INI DENGAN AHLI POLITIK PEMBANGKANG?

Jangan panik.gambar ini tidak ada kena mengena dengan orang yang masih hidup atau mati.
hanya sekadar hiasan..hehehehe




Dalam masa melayu dihina oleh khawarij PAS dan pakatan haram,diluar sana ramai yang menghargai bangsa melayu,adat dan bahasanya.

Di negara kita yang menggila dengan Malaysian Malaysia pun masih tak fasih berbahasa melayu yang sempurna,ada juga dikalangan chauvanis ultrakiasu rasis tidak tahu menyanyi lagu kebangsaan.
HOT : APA KAITAN WANITA CUN INI DENGAN AHLI POLITIK PEMBANGKANG? HOT : APA KAITAN WANITA CUN INI DENGAN AHLI POLITIK PEMBANGKANG? Reviewed by Empayar Pemuda on 5:22 PM Rating: 5

6 comments:

  1. bahasa melayu memang sudah lama dah sebelom wujutnya bahasa2 lain termasuk china so yang berbangsa cina jangan la recist dengan melayu :) ... sebab ada separuh cina berlagak mengatakan bahasa melayu low class tapi mereka ini bodoh dalam abad 2000 ini bukan cerdik mengkaji cuma budaya dia bahasa dia tapi mereka tak tahu yang bangsa melayu lebih maju dari bangsa2 lain ... moral and story jangan sekali2 pandang rendah dekat bangsa lain .. ingat asal usul dato nenek moyang anda ingat bangsa melayu ini yang banyak membantu dan memberi anda kaya sampai sekarang ..

    ReplyDelete
  2. ala,tu video pegawai kastam (ntah betul ke tidak).boleh tahan jugak.heh

    ReplyDelete
  3. kantoi admin kumpul porno

    ReplyDelete
  4. berbanggalah dgn bahasa Melayu..dlm kubo ckp Arab jgk..bahasa Melayu xblh jd tiketpun nak lepas dari siksaan kubo..

    ReplyDelete
  5. Oooi ANON FEB16 1:58PM..Kalau dh tak suka jadi Melayu jangan pakai nama bin bapak kau tu..

    ReplyDelete
  6. Haha....anonymous 17feb nakala ....

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.