Monday, January 23, 2012


KALAU ANWAR JADI PM, 377 AKAN DIPINDA UNTUK MENYELAMATKAN DIRINYA DARIPADA DIDAKWA? ALASANNYA MENGHINA DAN MENGAIBKAN?? LEPAS TU YANG PONDAN PONDAN NI DOK JAJA BONTOT MEREKA MULIA SANGAT KE? KALAU TANGKAP SAT GI KATA NAK MENGHINA PULA???

GEORGETOWN — Tujuh orang pondan termasuk seorang warga Indonesia ditahan di beberapa kawasan di sini tengah malam tadi ketika sedang menunggu pelanggan.

Mereka yang berumur antara 22 hingga 35 tahun ditahan di Jalan Chulia, Jalan Campbell dan Jalan Penang.

"Kesemua mereka dipercayai sedang menunggu pelanggan. Enam daripadanya merupakan warga tempatan dan seorang warga Indonesia,” kata Pemangku Ketua Polis Daerah Timur Laut, Supritendan Ahmad Baktiar Kassim yang mengetuai satu operasi bersepadu mencegah jenayah.

Kesemuanya disiasat di bawah Seksyen 377 (B) Akta Seks Luar Tabii dan jika sabit kesalahan boleh dihukum penjara maksimum 20 tahun dan sebatan.

Dalam operasi yang sama, empat pengurus premis hiburan di Jalan Ranggoon ditahan kerana beroperasi tanpa lesen dan lesen tamat tempoh.

Turut ditahan ialah 23 pengunjung pusat hiburan terbabit. — BERNAMA

2 comments:

Anonymous said...

pemegang portfolio agama di penang tak bt keja...

kes kat lebuh chulia ni dah terlampau lama sangat dah bertapak...
banyak jugak jalang yg dok bertafakur mengangkang kat sana...

kita buka mata dan tgk la hnya ampai yg bt keja...
jab aga.. isle penang hanya joystik yg di control oleh kaum bangkai...

pejuang hamas...

Anonymous said...

jubo pondan tu da tergedik gedik nak cari kote bengkok bang nuar

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.