Monday, January 30, 2012

Hahahaha...kelakar betul kenyataan Nik Aziz ni..macam meludah ke langit..Agaknya orang tua ni dah nyanyuk kot?? dulu bukan main lagi dia kata Mahathir gila kuasa, tak mau berenti.. berkuasa lama sangat..sekarang ni nampaknya dia yang sebenarnya kemaruk kuasa..nak berkhidmat sampai mati...elok la tu...NANTI MASA BACA TALKIN BOLEH LAGI SEBUT GELARAN YB...



Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat tidak bersetuju dengan keputusan presiden parti itu, Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang mahu berundur daripada bertanding pada pilihan raya umum akan datang.

Katanya, Abdul Hadi, seorang manusia yang berbakat untuk memimpin, lebih-lebih lagi dalam perjuangan Islam.

"Penjawat awam ada had masa untuk bersara tapi pimpinan parti tiada had masa, boleh berkhidmat sampai mati," kata Nik Aziz yang dipetik akhbar Sinar Harian hari ini.


3 comments:

Anonymous said...

Nik Aziz pun terima 1Malaysia, lihat jarinya. 1Malaysia la tu

Anonymous said...

Tuulaaaa pok nik.. kata dulang paku serpih dolu pernah ngate kat Tun M dan pemimpin2 Umno nak menongkat langit....skunk ni sapa yg nk nongkat langit sebenor !

Nok said...

tu lah aku cakap...perancang terbaik adalah tuhan.....nik aziz kata dia nak berpolitik sampai mampos...eluk lah tu...si haramjadah ni dulu kate kalau mahathir turun, next day dia turun....tapi sampai la ni masih nak jadi MB lagi.....ini lah pemimpin2 haprak pas yg tamak...cakap dia saja yg islam...walhal dia lah yg paling setan sekali...tua kutuk tapi tak mahu mampos.....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.