PANAS : BLOG MILOSUAM KANTOI FITNAH DATIN SERI ROSMAH..



ISTERI Perdana Menteri, Rosmah Mansor yang diketahui umum sebagai seorang yang boros dan gemar bermewah-mewahan dengan pelbagai barangan mahal, kali ini kantoi lagi.

Sewaktu mengikuti suaminya Najib Razak ke persidangan negara-negara komenwel, CHOGM di Perth Australia, menurut Akhbar The West Australia, Rosmah Mansor dilaporkan telah membeli sejumlah mutiara bernilai $150,000 (RM387,888).



Malah anak perempuannya juga turut berbelanja sakan di David Jones sehingga $60,000 (RM193,944).


Confirm Milosuam fitnah!!!!Bodoh tahap gaban...Milosuam ni reti baca atau tidak?? Kalau nak cari populariti pun janganla sampai ke tahap memperbodohkan diri...Dah la cilok entry blog lain...lepas tu siap letak watermark lak tu...Tak malu ke dengan rakan-rakan blogger seperjuangan atau Milosuam ni berkulit b***.

Kalau mengikut laporan akhbar/tabloid tersebut, kat ceruk mana akhbar/tabloid tersebut sebut nama Rosmah?? Apa Milosuam ni ingat Rosmah sorang je ke yang hadir sebagai First Lady ke persidangan tersebut. Dah la confirm laporan tersebut menabur fitnah. Mana ada anak perempuan Najib pergi ke persidangan tersebut.

Lain kali kalau nak fitnah pun guna la otak dulu...jangan sampai makan diri....

EP harap Perdana Menteri akan megambil tindakan keatas akhbar/tabloid yang menfitnah keluarganya secepat mungkin termasuk blogger Milosuam kerana mengaitkan nama Datin Seri Rosmah dalam fitnah tersebut.
PANAS : BLOG MILOSUAM KANTOI FITNAH DATIN SERI ROSMAH.. PANAS : BLOG MILOSUAM KANTOI FITNAH DATIN SERI ROSMAH.. Reviewed by Empayar Pemuda on 9:27 PM Rating: 5

5 comments:

  1. Pertamanya mamat ni tak pandai English.

    Laporan bermaksud ada seorang wanita pertama DIKETAHUI berbelanja $150,000 manakala Rosmah bersama anaknya pula DIPERCAYAI belanja $60,000.

    Bahagian pertama DIKETAHUI bermakna TERANG DAN NYATA wanita pertama itu belanja 150k. Tetapi dia BUKANLAH Rosmah.

    Bahagian kedua pulak DIPECAYAI, bermakna main agak-agak sahaja dia belanja $60k. Boleh jadi lebih dan boleh jadi kurang. Dan seperti biasa, laporan ni nak tunjukkan bahawa mutiara dia laku, wartawan akan lebih-lebihkn nilai sebenar.

    WAllahualam..

    ReplyDelete
  2. yang pasti jugak, anak2 najib tak pergi perth pun..

    ReplyDelete
  3. harap milosuam banyak belajar bahasa inggeris

    ReplyDelete
  4. biasa la pencacai pembangkang otak dungu tapi kalu kita komen kat ruangan dia nak bodoh kan kita je padahal dia orang yang bebal

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.