Sunday, October 16, 2011

Tentunya ramai yang masih ingat mengenai insiden yang diceritakkan oleh EP tempoh hari melibatkan anak seorang VVVIP yang meraba tetek rakan sekolahnya...Ada blogger sebelah sana yang mengatakan anak pemimpin BN dan blogger sebelah sini pula mengatakan anak pemimpin pembangkang..terpulanglah untuk masing-masing nak buat spekulasi...

Tetapi apa yang menariknya, bila cerita anak VVVIP yang mempunyai masalah moral mula tersebar, nama yang pertama menjadi suspek dan menjadi buah mulut rakyat ialah nama Ketua Menteri Pulau Pinang iaitu Lim Guan Eng. Teruk sangat ke moral Lim Guan Eng???

** mungkin bapa borek anak rintik...



Ini bukan kategori berita panas lagi tapi dah masuk kategori meletop....mengikut daripada sumber-sumber yang sangat boleh dipercayai, anak kepada pemimpin VVVIP dikatakan kantoi untuk mengawai nafsunya dan telah melakukan perkara yang tak senonoh iaitu mencabul kehormatan rakan sekolahnya.
Anak VVVIP itu dikatakan telah meraba tetek rakan sekolahnya dan akibat daripada perbuatan terkutuk anak VVVIP ini,  VVVIP ini telah membayar sebanyak RM200 ribu kepada keluarga perempuan yang telah dicabul supaya tidak membuat laporan polis dan merahsiakan perkara ini daripada diketahui umum. >>>KLIK SINI UNTUK SETERUSNYA>>>


2 comments:

Anonymous said...

Banyak betul duit dia ye... duit rakyat ke? ala macam yg puak-puak PKR selalu sebut tu.. sikit2 duit rakyat..sikit2 duit rakyat..

Kah..kah..kah..

Anonymous said...

SDRA SDRA PEMUDA,izin saya

Saya terus menyokong usaha anda memantau keadaan,anda semua ada kewajipan besar untuk TIDAK lepas peluang,Din turtle cakap JANGAN LEPAS PELUANG , sebab prinsip transparency Senator Tunku Abdul Aziz wajib di pertahankan.
Melalui blog SDRA saya minta PDRM MACC Parliamen ADUN TIDAK mengabaikan tanggungjawab mereka sebab di bawah 1M liberal human rights civil liberties kelainan unconventional terbuka vernakular transformaci politik, sesiapa pun tidak bolih buat kira kira di luar undang undang.
Jangan Najib atau sesiapa pun hendak mengambil kes ini untuk politikal blackjmail,tutup fail, waima pelaku adalah pihak kerajaan atau pihak pembangkang atau orang besar.

Kami Alif Ba Ta menunggu dan memantau .
Salam hormat kapada mentor mentor saya.
arjuna waspada
changkat lobak.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.