Wednesday, August 3, 2011

PANAS : VIDEO KLIP 3GP TERBARU....3GP, sejenis format video yang sering dikaitkan dengan kegiatan merakam adegan seks melalui handphone oleh individu yang tidak bertanggungjawab atas sebab-sebab tertentu. Ada yang ingin menjadikannya sebagai koleksi peribadi, ada yang gunakan untuk tujuan mengugut.

Janganlah nak tipu kalau tajuk 3GP seperti Miera_Gadis_Ampang.3gp atau Janda_Berhias.3gp (bukan tajuk sebenar) tidak terlintas dalam benak fikiran kau, kan? Apa pun, entri ini tidak ingin berkongsi apa-apa adegan yang berlaku dalam video tersebut. Puasa der.

Sebaliknya, kami mendapat makluman berkenaan sebuah filem terbitan Grand Brilliance arahan Aidil Fitri yang sedang dalam pembikinan berjudul, Klip 3GP. Filem ini membariskan barisan pelakon baru yang meletup seperti Zahiril Adzim (Juvana), Tasha Shilla (Gemilang), Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar, Sara Ali (Nur Kasih) dan Amanda Misbun. Filem ini dijangka akan berada di pawagam pada 13 Oktober 2011. - OhBulan


0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.