Gambar Untuk Hari Ini...Pejuang atau Petualang?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Gambar Untuk Hari Ini...Pejuang atau Petualang? Gambar Untuk Hari Ini...Pejuang atau Petualang? Reviewed by Empayar Pemuda on 2:00 AM Rating: 5

2 comments:

  1. Inilah barisan kita.... Barisan pejuang yang kalau dibiarkan akan meruntuhkan negara. Kebenaran disebalik laungan bersih adalah untuk "memberi suara dan menghalalkan kegiatan2 sumbang oleh umat2 yang songsang di negara ini". (tengok aje gulungan mamat2 yang buat kecoh di KLCC sabtu lalu). Kuning memang sinonim untuk golongan gay dan lesbian di eropah dan amerika. Nampaknya gelombang puak2 main belakang dan kaum sejenis ni dah melanda malaysia. Tidak hairanlah pejuangan ini diketuai oleh manusia yang paling keji kat m'sia ni. Kot2 keling betine tu pun dari species yg same. (hishhh nak taip name2 dia orang pun saya geli!!!) Fikir2kan lah wahai pembace semua....

    ReplyDelete
  2. Assalam Bro

    Rasanya nak kata binatang pun tak boleh sebab kekadang binatang ni lebih bijak dari manusia.. tak caya tenguk binatang kat sarkas... Sebenarnya mereka ni petualang... Bro kerana nak menghancurkan negara...

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.