Tuesday, May 10, 2011




Tanhiah kepada KP UMNO Negeri Pulau Pinang yang baru kerana berani berhadapan dengan Ketua Menteri yang rasis dan celaka itu..Apa yang paling penting KP UMNO Negeri telah berjaya kantoikan Guan Eng di Parlimennya sendiri....


2 comments:

Anonymous said...

bodolaaa yang buat video nie music background rambo kuat gilerr .... woi mangkuk kalo tak reti tak payah laa dok letak music background bukan nak dengar music nak dengar mamak tu cakap .... lu ingat lagu nie best sangat ka tak pun lu ni memang jenis syok sendiri .... waklakakakakakakakakaakakakakakakakakakak bodo tak boleh nak ajar

Bingai @ Bangang said...

Salam blogging dari
Aku yang Bingai
UUM di Tendang Terajang

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.