Monday, February 28, 2011


Apa cerita ni??? MAHA 1, Islam Diutamakan....
Parti yang melacurkan Islam untuk kepenting pemimpin-pemimpinnya. Inilah sebenarnya yang dimaksudkan sebagai matlamat menghalalkan cara. Halal asal tindakan ini menguntungkan PAS dan mampu meraih sebuah undi.

Bila majoriti pengundinya cina..PAS FOR ALL...bila majoriti pengundinya Melayu dan Islam Maha Satu, Islam diutamakan...macam sial..

2 comments:

Anonymous said...

blog ni xmerih pon...admin yang syok sorang2...hahahahahahah

Shahery said...

mmg x meriah pun dn x dpt smbutan.. klu tiru mcm BN baik x pyah.. dia wat cm tuk ahli parti dia je nk tgk.. xde sapa nk sokong... Ish malu lah tiru jgk strategi kerajaan.. buat lah sndiri logo sendiri.. macam xde idea je PAS PISS PUSS ni.. hahaha kelakar aku tgk dia nye graphic.. mcm sial je...x menarik lngsung..

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.