Thursday, November 4, 2010

TERKINI : LAPORAN BERGAMBAR - DUN GALAS


Penyokong PAS bagaikan hilang pedoman apabila dalam melakukan provokasi melampau sekali lagi sehinggakan seorang lagi puteri UMNO di pukul dengan kayu bendera. Puteri tersebut cedera di bahagian hidung dan sedang mendapat rawatan di Hospital Gua Musang.

Pihak PAS nampaknya makin terdesak dan menggunakan taktik Zionis apabila ramai di antara mereka memaki hamun para penyokong BN yang ada di sana.

Tidak kurang itu juga tindakan Provokasi mereka di lemparkan kepada pihak Polis yang sedang mengawal keadaan di sana dengan mengelarkan

"Polis Anjing Kerajaan"

Itu lah sikap sebenar puak PAS yang kononya Islam tetapi sebenarnya mereka ini JAHIL dan berperangai Buruk sama sekali.

-papagomo

4 comments:

Anonymous said...

Tok Nik Aziz kata kita kena hidup dalam kesederhanaan. Tapi bila pilihan raya kenapa para penyokong pas tak boleh bersederhana semasa berkempen? kenapa mesti mengadakan provokasi kepada pihak yang terang2 sedang menjaga keamanan. Tidak kah mereka tahu.. Adalah haram hukumnya melanggar undang-undang pemerintah selagi ianya tidak lari drpd hukum syarak.
Bukankah mencederakan orang lain itu salah di sisi undang?
Insaflah wahai insan

Anonymous said...

aduhh...mcm manaa ni...ade tduhan dibayr rm250 semasa ngundi...(http://www.malaysiakini.com/news/147286).>>time line: 12.30pm...b'doa umno mng..hdup umno!!

Anonymous said...

"Polis di hina". Celak betul puak PAS ni. Bila Tok Ki kena kutuk, buat report juga kat balai polis...

Anonymous said...

Promosi Dun Galas - Rahsia mudah hafaz Quran terbongkar

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.